Bug 495455 - modprobe complains about i2c-dev
modprobe complains about i2c-dev
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: i2c-tools (Show other bugs)
rawhide
All Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Adam Jackson
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-04-13 05:55 EDT by Allen Kistler
Modified: 2009-04-13 18:27 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-04-13 18:27:54 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Allen Kistler 2009-04-13 05:55:00 EDT
Description of problem:
Every time modprobe loads a module, it complains that /etc/modprobe.d/i2c-dev does not end in .conf.  For example, the error is displayed during boot.

Version-Release number of selected component (if applicable):
i2c-tools-3.0.2-2.fc11.i586

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. reboot & watch the messages
  
Actual results:
WARNING: All config files need .conf: /etc/modprobe.d/i2c-dev, it will be ignored in a future release.

Expected results:
No error message.

Additional info:
It just needs to be renamed i2c-dev.conf to make modprobe happy.
Comment 1 Adam Jackson 2009-04-13 18:27:54 EDT
Fixed in 3.0.2-3, thanks!

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.