Bug 496530 - Rescue mode doesn't properly start software raid devices
Rescue mode doesn't properly start software raid devices
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: anaconda (Show other bugs)
rawhide
All Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Anaconda Maintenance Team
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-04-19 20:23 EDT by Bruno Wolff III
Modified: 2009-04-29 18:48 EDT (History)
5 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-04-29 18:48:09 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Bruno Wolff III 2009-04-19 20:23:18 EDT
Description of problem:
When using rescue mode to try to fix up a munged install I was seeing improperly set up raid devices (one element each according to /proc/mdstat) and I needed to stop them and then restart them manually in order to be able to use them.

Version-Release number of selected component (if applicable):
The boot.iso was from April 19th and should be based on anaconda 11.5.0.46-1.

How reproducible:
Seems to happen everytime when booting to recover this particular install.
I don't know if it is a problem for any system using raid 1.
This was on i686 system.

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 David Lehman 2009-04-29 18:48:09 EDT
Several fixes for pre-existing mdraid have gone into anaconda-11.5.0.47-1. Please reopen this bug if the problem still exists with that version of anaconda.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.