Bug 498529 - desktop gfx gets crappy on loading gif file
desktop gfx gets crappy on loading gif file
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 498572
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11-drv-intel (Show other bugs)
rawhide
All Linux
high Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Adam Jackson
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-04-30 17:29 EDT by Christoph Höger
Modified: 2009-05-03 22:50 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-05-03 22:50:44 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshot of crappy screen (275.76 KB, image/png)
2009-04-30 17:29 EDT, Christoph Höger
no flags Details

  None (edit)
Description Christoph Höger 2009-04-30 17:29:10 EDT
Created attachment 342011 [details]
screenshot of crappy screen

Description of problem:
I am not sure, if this is really the gfx driver, just guessing here.
My display got completely crap after viewing (playing indiana jones of the www) http://gladiator.ncsa.uiuc.edu/Images/press-images/mosaic.1.0.tif

Version-Release number of selected component (if applicable):
xorg-x11-drv-intel-2.7.0-2.fc11.i586

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. download http://gladiator.ncsa.uiuc.edu/Images/press-images/mosaic.1.0.tif
2. open it in eog
  
Actual results:
see attachment

Additional info:

dmesg:

[drm:i915_gem_object_bind_to_gtt] *ERROR* GTT full, but LRU list empty
[drm:i915_gem_object_pin] *ERROR* Failure to bind: -12
[drm:i915_gem_evict_something] *ERROR* inactive empty 1 request empty 1 flushing empty 1
Comment 1 Christoph Höger 2009-04-30 17:32:19 EDT
OK, its a .tif sorry for the wrong topic.
Comment 2 Thorsten Leemhuis 2009-05-03 08:33:16 EDT
Wild guess: Either the same issue or related to Bug 498572; my comment there is Bug 498572 Comment 3, but I can reproduce this problem as well
Comment 3 Charles R. Anderson 2009-05-03 22:50:44 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 498572 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.