Bug 4987 - install times are way off
install times are way off
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
6.1
i386 Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Jay Turner
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-09-08 10:55 EDT by Chris Runge
Modified: 2015-01-07 18:37 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-12-06 10:08:04 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Chris Runge 1999-09-08 10:55:29 EDT
This is minor; I don't even know if it is worth fixing.

The install times on the packages is way off.  It told me it
would take over an hour to install almost all of the
packages.  The time it took was actually a half-hour.  (The
install times jumped all around during the install).
Comment 1 Jay Turner 1999-12-06 10:08:59 EST
We are constantly working to improve this estimation, but it is really a
complicated number (would not seem to be, but it really is) and therefore, there
is a great amount of deviation at the beginning of the installation.  The more
packages that get installed (and therefore can be used for the time estimation)
the better the estimation is.  Thanks for the feedback

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.