Bug 500629 - symlinks-debuginfo is empty
symlinks-debuginfo is empty
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: symlinks (Show other bugs)
5.4
All Linux
low Severity medium
: rc
: ---
Assigned To: Tim Waugh
BaseOS QE
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-05-13 09:53 EDT by Alexander Todorov
Modified: 2013-04-12 16:15 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-10-15 11:31:41 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Alexander Todorov 2009-05-13 09:53:43 EDT
Description of problem:
symlinks-debuginfo is empty although symlinks package contains ELF objects.

Version-Release number of selected component (if applicable):
symlinks-debuginfo-1.2-24.2.2.i386.rpm

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. rpm -qpl symlinks-debuginfo-1.2-24.2.2.i386.rpm
2.
3.
  
Actual results:
empty package

Expected results:
package containing debugging information

Additional info:
Comment 2 Tim Waugh 2009-05-14 07:45:51 EDT
Solution is to remove '-s' option from install at line 34 of the spec file.
Comment 10 Tim Waugh 2012-10-15 11:31:41 EDT
This was fixed as part of RHBA-2012:1134.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.