Bug 5042 - filesystem not unmounted cleanly
filesystem not unmounted cleanly
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: filesystem (Show other bugs)
i386 Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 1999-09-10 07:32 EDT by fouri_s
Modified: 2014-03-16 22:09 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 1999-09-24 23:27:15 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description fouri_s 1999-09-10 07:32:01 EDT
i am not sure how to use this page proper.

bug 1751 about fsck and not umount proper.
this is happening on 3 different systems that i have.
after using x-windows (kde or gnome) [normly after a long
session [[lots of mem useage.]]] and exiting x-session there
is an empty core in pwd. at shutdown (doesn't matter what
method) umount doesn't umount proper. / busy. i tried sync
but doesn't work but problem still there. at reboot fsck.
when using only command prompt (no x-win) i can't emulate
problem. systems stable.

Comment 1 Bill Nottingham 1999-09-24 23:27:59 EDT
This should be fixed in the latest initscripts in Raw Hide.
Anything using filesystems should be terminated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.