Bug 505608 - vim-X11 display underscore as blank
vim-X11 display underscore as blank
Status: CLOSED ERRATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: vim (Show other bugs)
11
All Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Karsten Hopp
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-06-12 11:09 EDT by liang jian
Modified: 2009-12-03 04:44 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-12-03 04:44:32 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description liang jian 2009-06-12 11:09:24 EDT
Description of problem:

   When I open a text file by vim-X11, the underscore character in this file are displayed as a blank. I can correctly display underscore only after I change font to MiscFixed. I think this must be problem related to font render in vim-X11.
  BTW, underscore can be displayed correctly in other text editors like vim, gedit...

Version-Release number of selected component (if applicable):

vim-common-7.2.148-1.fc11.i586
vim-X11-7.2.148-1.fc11.i586
vim-enhanced-7.2.148-1.fc11.i586
vim-minimal-7.2.148-1.fc11.i586


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.open vim-X11
2.write some underscore characters
3.you will see nothing but blanks
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Karsten Hopp 2009-12-03 04:44:32 EST
I cannot see this in vim-7.2-314 that I'm currently working on. Please update when it is available from the usual locations and reopen this bugzilla if you still can't see the underscores. You can also try to set the colorscheme to default, sometimes certain schemes use the color for some characters than for the background.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.