Bug 50729 - Gnome System info does not recognize memory
Gnome System info does not recognize memory
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: gnome-utils (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jonathan Blandford
Ben Levenson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-08-02 13:22 EDT by jsberrios
Modified: 2013-04-02 00:15 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-08-02 13:52:33 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description jsberrios 2001-08-02 13:22:51 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.76 [en] (X11; U; Linux 2.4.2-2win4linSMP i686)

Description of problem:
Computer system has 1GB of ram and the Gnome System Info reports that the
system has 878 MB.

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Launch System Info from the Gnome menu
2. Choose detailed information
3. pick the Memory Information tab
	

Actual Results:  reports that the system has 899472 K instead of 1048576 K

Expected Results:  I expect to see 1048576K

Additional info:
Comment 1 Jonathan Blandford 2001-08-06 16:04:22 EDT
Forwarded to GNOME bugzilla:

http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=58651

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.