Bug 518116 - Using the ixgbe driver on a Spring Fountain NIC it can't link at 1 gig
Summary: Using the ixgbe driver on a Spring Fountain NIC it can't link at 1 gig
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: kernel
Version: 5.4
Hardware: All
OS: Linux
low
medium
Target Milestone: rc
: ---
Assignee: Andy Gospodarek
QA Contact: Red Hat Kernel QE team
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks: 533192
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2009-08-18 23:33 UTC by John Ronciak
Modified: 2009-12-23 19:39 UTC (History)
8 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-12-23 19:39:57 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description John Ronciak 2009-08-18 23:33:45 UTC
When using dual speed module in Spring Fountain NIC the driver will not link at GB speed.

This bug is to track the resolution of the Niantic GB link issue in the RHEL5.4 driver.

kernel: 2.6.18-162

Steps to reproduce:

1. Load the driver.
2. Connect to a GB switch.
3. Check link.

RESULT:
No link

Should link at 1 gigabit.

This isn't that critical in that there will be few people that buy a 10 gigabit NIC to link at 1 gigabit but it is a bug.  We will be pushing a fix upstream in the next few days.  We have a patch for it already and it is under test.

Comment 1 John Ronciak 2009-12-23 19:39:57 UTC
We tested the latest 5.5 kernel and this problem is resolved.  so I'm closing this bug.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.