Bug 524367 - Running with radeon.modeset=0 and then running glxgears crashes machine
Running with radeon.modeset=0 and then running glxgears crashes machine
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kernel (Show other bugs)
rawhide
All Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Dave Airlie
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-09-19 10:07 EDT by Kevin DeKorte
Modified: 2009-09-30 01:47 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-09-30 01:47:50 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Kevin DeKorte 2009-09-19 10:07:17 EDT
Description of problem:

Running with radeon.modeset=0 and then running glxgears crashes machine

Version-Release number of selected component (if applicable):
Latest as of Sept 18, 2009 of kernel, libdrm and mesa

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Set radeon.modeset=0 on kernel command line
2. Login, and open terminal
3. run glxgears screen goes blank and machine does not respond to console change 
  
Actual results:
Blank powered down screens

Expected results:
running glxgears

Additional info:
machine has a rv635 card in it Asus Silent Magic 3650
Comment 1 Chuck Ebbert 2009-09-27 07:02:18 EDT
Please try with kernel 2.6.31.1-48 or later and report back whether it's still broken.
Comment 2 Kevin DeKorte 2009-09-28 12:11:33 EDT
Appears to be fixed with -48

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.