Bug 52504 - The open with gimp option doesn't work
The open with gimp option doesn't work
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: nautilus (Show other bugs)
roswell
i386 Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: David Mason
Aaron Brown
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-08-24 09:37 EDT by Michele Baldessari
Modified: 2005-10-31 17:00 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-08-24 09:37:08 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Michele Baldessari 2001-08-24 09:37:02 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.78 [en] (X11; U; Linux 2.4.7-2 i686)

Description of problem:
When you try to open an image with the "Open With Gimp" option, the
wrong name is passed to gimp (in form of an uri like
"file:///home/foo/pic.jpg", which gimp can't find). Could be filed as a
gimp RFE as well... but I guess it better be fixed here for now

Version-Release number of selected component (if applicable):
nautilus-1.0.4-34


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Open nautilus
2.Right click on an image
3.Select "Open With -> Gimp"

	

Actual Results:  Gimp can't load the pic

Additional info:

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.