Bug 53312 - Default battery applet is still the old one
Default battery applet is still the old one
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: gnome-applets (Show other bugs)
7.3
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Mark McLoughlin
Aaron Brown
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-09-06 09:49 EDT by David Woodhouse
Modified: 2007-04-18 12:36 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-04-09 10:57:52 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description David Woodhouse 2001-09-06 09:49:32 EDT
battery_applet doesn't dock into the panel when run from the command line,
and the file which would allow you to start it from the panel is missing.

battstat_applet doesn't allow you to show as much information in the same area.
Comment 1 Alexander Larsson 2001-09-06 10:58:21 EDT
Hmm. We removed the dekstop file to unclutter the menus from duplicate
functionallity. It's really strange that starting the battery_applet doesn't
make it show up in the panel though. All other applets do that.
Comment 2 Alexander Larsson 2001-09-06 11:00:12 EDT
Ok.
If you start it with "battery_applet --activate-goad-server=battery_applet" it
works.
Comment 3 David Woodhouse 2001-09-06 11:10:54 EDT
Strange to unclutter the menu by removing the applet which is on the panel by
default, rather than by removing the other one.
Comment 4 Alexander Larsson 2001-09-06 11:16:40 EDT
No. We changed the default.
If you've got an old user you probably have the old default.
Comment 5 David Woodhouse 2001-09-06 11:20:21 EDT
I just removed ~/.gnome* and logged in again. Got battery_applet. Where are the
defaults found? I'll check the packages are installed properly.
Comment 6 Alexander Larsson 2001-09-06 11:34:14 EDT
No, you're right. Crap. The defaults are hardcoded in the panel code.
To late to fix though.
Comment 7 Havoc Pennington 2002-04-09 17:46:46 EDT
I fixed this in rawhide a week or two ago.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.