Bug 533849 - Fails to enable network interface
Fails to enable network interface
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: anaconda (Show other bugs)
rawhide
All Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Anaconda Maintenance Team
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks: F12Blocker/F12FinalBlocker
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-11-09 09:26 EST by Kamil Páral
Modified: 2009-11-09 10:32 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-11-09 10:24:35 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
anaconda 12.44 (94.01 KB, image/png)
2009-11-09 09:26 EST, Kamil Páral
no flags Details
anaconda 12.46 (98.57 KB, image/png)
2009-11-09 09:27 EST, Kamil Páral
no flags Details
logs (180.00 KB, application/x-tar)
2009-11-09 09:27 EST, Kamil Páral
no flags Details

  None (edit)
Description Kamil Páral 2009-11-09 09:26:56 EST
Created attachment 368216 [details]
anaconda 12.44

Description of problem:
anaconda 12.44 from 11/05 works ok, after disk partitioning a dialog to enable eth0 appears (see attachment).

anaconda 12.45 and 12.46 (from 11/08) does not display that dialog, only says that it is unable to read information from repositories (see attachment).

When I do "dhclient eth0" from console, it correctly obtains IP address and network works.

How reproducible:
always
Comment 1 Kamil Páral 2009-11-09 09:27:22 EST
Created attachment 368217 [details]
anaconda 12.46
Comment 2 Kamil Páral 2009-11-09 09:27:41 EST
Created attachment 368218 [details]
logs
Comment 3 Kamil Páral 2009-11-09 10:11:42 EST
It works again with anaconda 12.46 from 11/09 boot.iso. Should I close the bug?
Comment 4 Chris Lumens 2009-11-09 10:18:54 EST
There was an anaconda-12.46-2 that went into the latest image, so yes this can likely be closed.
Comment 5 Kamil Páral 2009-11-09 10:24:35 EST
Confirmed from adamw that this issue should be fixed by the latest version bump.
Comment 6 Kamil Páral 2009-11-09 10:25:15 EST
Misclicked, setting correct status.
Comment 7 Adam Williamson 2009-11-09 10:32:24 EST
This was broken in Rawhide 20091108 boot.iso and works (confirmed by multiple testers) in 20091109. What we don't know is why...

We thought this may somehow be https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=533740 , which we fixed yesterday, but I can't see how. yum.log matches in both 1108 and 1109.

The fact that it works is great, but I'm a little worried about what changed...

-- 
Fedora Bugzappers volunteer triage team
https://fedoraproject.org/wiki/BugZappers

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.