Bug 53707 - Mozilla 0.9.4 starts with argument %u
Summary: Mozilla 0.9.4 starts with argument %u
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: mozilla   
(Show other bugs)
Version: 7.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Christopher Blizzard
QA Contact: Ben Levenson
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-09-16 04:36 UTC by Pete Zaitcev
Modified: 2007-04-18 16:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-09-16 04:36:21 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Pete Zaitcev 2001-09-16 04:36:16 UTC
I downloaded an RPM from a directory called
/pub/mozilla/releases/mozilla0.9.4/Red_Hat_7x_RPMS.
I run 7.1.

Whenever mozilla is started from GNOME
menu, it gets %u argument, which yields a popup
"www.%u.com cannot be found. blah blah".
Running gmenu shows that %u is present there.

I suspect that
a) %u is a newish GNOME extension that
is not present in GNOME on 7.1, or
b) it is done for clicking on html files in gmc,
and does not work when used from menu.

Comment 1 Christopher Blizzard 2001-09-17 18:26:33 UTC
Fixed in 0.9.4-2 on ftp.mozilla.org.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.