Bug 53805 - Creating of users on install from disk doesn't start with UID=500
Summary: Creating of users on install from disk doesn't start with UID=500
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: shadow-utils
Version: 7.3
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Eido Inoue
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-09-19 10:51 UTC by Inger Karin Haarbye
Modified: 2007-04-18 16:37 UTC (History)
1 user (show)

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2004-10-13 14:56:11 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Inger Karin Haarbye 2001-09-19 10:51:35 UTC
Description of Problem:
RedHat 7.2 - Enigma:

Installation from disk - The UID's for users created on installation not in
order. This is a problem for my other installations on same box, because
the UID of first generated user usually is UID=500. 


How Reproducible:
Tried installation from disk twice - same result. 


Steps to Reproduce:
1. Install Enigma from RH-iso on disk. Custom install.
2. Creating 4 users.

Actual Results:

The UID's is in this order: 	user1 - UID=503
			       	user2 - UID=501
			    	user3 - UID=502
				user4 - UID=500



Expected Results:

user1 - UID=500
user2 - UID=501
user3 - UID=502
user4 - UID=503



Additional Information:

Comment 1 Eido Inoue 2004-10-13 14:56:11 UTC
works in current releases


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.