Bug 53974 - -b flag doesn't work
Summary: -b flag doesn't work
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Powertools
Classification: Retired
Component: xgalaga (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 7.1
Hardware: i386 Linux
medium
low
Target Milestone: ---
Assignee: Ngo Than
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-09-24 20:14 UTC by Reuben Thomas
Modified: 2008-05-01 15:38 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-09-24 20:14:42 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Reuben Thomas 2001-09-24 20:14:38 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.77 [en] (X11; U; Linux 2.4.3-12 i686; Nav)

Description of problem:
If you run xgalaga as "xgalaga -b", you just get a usage message, which
tells you that -b is a valid flag!

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Run xgalaga -b
2.
3.
	

Additional info:

The function can be obtained anyway by pressing "b" in-game.

Comment 1 Ngo Than 2001-09-25 13:07:53 UTC
You will find xgalaga-2.0.34-4.i386.rpm in
ftp://people.redhat.com/than/xgalaga-2.0.34-4.i386.rpm. It fixes this problem.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.