Bug 54346 - mf_wrapper <defunct> process, but printing works
mf_wrapper <defunct> process, but printing works
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: printconf (Show other bugs)
7.1k
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Tim Waugh
Ben Levenson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-10-04 12:35 EDT by Hans Schippers
Modified: 2007-04-18 12:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-01-10 11:47:06 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Hans Schippers 2001-10-04 12:35:43 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:0.9.2) Gecko/20010809

Description of problem:
when I send a graphical printjob to lpd (a job where is has to use gs), for
example from mozilla or konqueror or even the postscript testpage in
printtool, an mf_wrapper process is created... From the moment my printer
starts making noises, this mf_wrapper process becomes <defunct>... my
printer is an HP930C deskjet...
This happened in RH7.1 and in Roswell as well

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.send graphical printjob to printer
2.
3.
	

Actual Results:  mf_wrapper <defunct>

Expected Results:  mf_wrapper

Additional info:
Comment 1 Tim Waugh 2002-03-06 08:46:54 EST
Can't reproduce with the current rawhide packages.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.