Bug 5440 - Parallel printer not supported by conf.modules
Parallel printer not supported by conf.modules
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
i386 Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Brock Organ
: 5186 5526 (view as bug list)
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 1999-09-29 15:45 EDT by David Lawrence
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2000-07-06 16:38:25 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Derek Tattersall 1999-09-29 15:45:40 EDT
The installer does not put the statement "alias
parport_lowlevel parport_pc" in the conf.modules and as a
result printool fails and parallel port printers are not
Comment 1 Bill Nottingham 1999-10-05 12:06:59 EDT
*** Bug 5186 has been marked as a duplicate of this bug. ***

lorax unable to locate printer installed on lp0.  6.0
detects presence of printer on /dev/lp0 properly, installs
and sets up correctly.  Lorax fails to recognize lp0 at
all (reports not detected), unable to print via even direct
output to device.

------- Additional Comments From notting@redhat.com  09/18/99 14:53 -------
Add 'alias parport_lowlevel parport_pc' to your /etc/conf.modules -
does that help?*** Bug 5526 has been marked as a duplicate of this bug. ***

no paraport information in /etc/conf.modules.
Comment 2 Brock Organ 2000-06-13 14:12:37 EDT
does this still occur using 6.2?
Comment 3 Jeremy Katz 2000-07-05 21:21:19 EDT
Brock, I think this one has been resolved for a bit now.  It was a "gotcha" in
6.1, but was fixed for 6.2; at least, it's fixed on all of the 6.2 boxes I've
installed around here and I don't have anything doing it in my ks.cfg :)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.