Bug 5472 - Errors in spec file for t1lib 0.9.1-2
Summary: Errors in spec file for t1lib 0.9.1-2
Keywords:
Status: CLOSED NEXTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Powertools
Classification: Retired
Component: t1lib-0.7.1
Version: 6.0
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Tim Powers
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-10-01 22:22 UTC by andrewem
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-10-25 14:40:57 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description andrewem 1999-10-01 22:22:24 UTC
1) The spec file has "./configure
--prefix=$RPM_BUILD_ROOT/usr".  This causes the wrong
configuration directory path to be built into the library.

Using %configure alone and specifying in the %install
section "make prefix=$RPM_BUILD_ROOT/usr install" solves the
problem.

2) The spec file should use a version macro, as the version
is explicity used in several places.  Including a README
file which is not found because of the wrong version listed.

3) Symbolic links for libraries should not be made in a spec
file.  This is the job of ldconfig.

These are common mistakes that all spec files should be
checked for.

Comment 1 Tim Powers 1999-10-25 14:40:59 UTC
Thanks. Didn't catch that one for some reason (why, I have no idea).

Thanks for the heads up!

Tim


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.