Bug 5492 - Graphical install does not work with Compaq V75 Monitor
Graphical install does not work with Compaq V75 Monitor
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Matt Wilson
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 1999-10-04 13:05 EDT by ryan_tucker
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2000-02-11 12:33:06 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description ryan_tucker 1999-10-04 13:05:02 EDT

On our flock of Compaq machines with ATI Mach64 cards and
Compaq V75 monitors, the graphical installer causes the
monitor to go into a state where it loses sync after about
half a second, clicks, and then tries again.  The only
solution is to use the text-mode installer.

Thanks!  -rt
Comment 1 Jay Turner 1999-10-20 11:36:59 EDT
This issue has been forwarded to a developer for further action.
Comment 2 Jay Turner 2000-02-11 12:33:59 EST
The latest installer allows the user to manually enter sync rates is the default
ones do not work.  Reopen this bug if you are still having problems.  I was able
to make use of this monitor without any problems, but then again, I did not
connect it to a high-end video card, so that might be the difference.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.