Bug 5512 - Old lilo.conf not saved when upgrading
Summary: Old lilo.conf not saved when upgrading
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 6.1
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jay Turner
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
: 5600 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-10-04 20:27 UTC by Ian Macdonald
Modified: 2015-01-07 23:38 UTC (History)
2 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-10-11 14:06:23 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Ian Macdonald 1999-10-04 20:27:12 UTC
Upgrading to RHL 6.1 fails to copy the old /etc/lilo.conf to
/etc/lilo.conf.rpmsave

Comment 1 Cristian Gafton 1999-10-06 22:37:59 UTC
*** Bug 5600 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Upgrading the system (or just the lilo package) is killing
the old /etc/lilo.conf file, and not saving a copy in an
.rpmsave file.

The workaround is to make a backup of lilo.conf before you
upgrade.

The real fix is to set up /etc/lilo.conf as a %config file
in the rpm....


------- Additional Comments From ian@caliban.org  10/05/99 17:29 -------
This is the same as #5512

Comment 2 Jay Turner 1999-10-11 14:06:59 UTC
*** This bug has been marked as a duplicate of 5798 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.