Bug 5523 - cannot do preferences
cannot do preferences
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: gnorpm (Show other bugs)
6.1
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Matt Wilson
:
: 5721 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-10-04 18:28 EDT by Yil-Kyu Kang
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-16 10:19:51 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Yil-Kyu Kang 1999-10-04 18:28:10 EDT
GnoRPM seems to segfault when trying to go into the
"prefrences" option within GnoRPM.
Comment 1 Brian Ryner 1999-10-04 19:44:59 EDT
I had this happen also.. it seems to be related to gnorpm-auth.
Comment 2 Joseph Malicki 1999-10-08 07:59:59 EDT
I reported the same bug, realized i forgot to search for it first..
what happens is gnorpm tries to connect to the internet to download
the preferences menu or something, then segfaults if it can't.
Perhaps the menu should be included in gnorpm already?
Comment 3 maavl 1999-11-23 06:51:59 EST
Bugs 5721, 6335 and 6888 are duplicates of this one.
Comment 4 maavl 1999-11-23 08:29:59 EST
And 6759(1), 7107.
Comment 5 maavl 1999-11-23 08:43:59 EST
And 6270.
Comment 6 maavl 1999-11-25 07:56:59 EST
And 4990!
Comment 7 marias 1999-12-16 12:44:59 EST
If just connecting to internet doesn't resolve the problem, uninstall gnorpm and
install it again.  Then, connect to the internet before trying to go into the
 "preferences" in GnoRPM.
Comment 8 marias 1999-12-16 12:48:59 EST
It's necessary just the first time!
Comment 9 marias 1999-12-16 14:56:59 EST
Sorry

You just need to delete the <user-home>/.gnome/gnorpm.d directory and the
<user-home>/.gnome/gnorpm file, before running it the first time with an active
Internet connection.
Comment 10 Bernhard Rosenkraenzer 2000-02-16 10:19:59 EST
This is fixed in 0.9-14
Comment 11 Bernhard Rosenkraenzer 2000-02-16 10:20:59 EST
*** Bug 5721 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.