Bug 55883 - pxdvi.bin: Can't find font cmr10.300pk
pxdvi.bin: Can't find font cmr10.300pk
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: tetex (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Tim Waugh
David Lawrence
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2001-11-08 04:01 EST by Akira TAGOH
Modified: 2007-04-18 12:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2001-11-09 06:50:35 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Akira TAGOH 2001-11-08 04:01:50 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv: Gecko/20010901

Description of problem:
xdvi is generated a font by mktexpk but pxdvi is not.
if the users have never executed xdvi, pxdvi can't find a font, it's failed.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.if you have /var/lib/texmf/**/cmr10.300pk, remove it
2.pxdvi something.dvi

Actual Results:  display that 'something' correctly

Expected Results:  output an error messages:
pxdvi.bin: Can't find font cmr10.300pk
pxdvi.bin: Not all pixel files were found

Additional info:

If pxdvi can call mktexpk as same as xdvi, this problem will be solved, I
Comment 1 Tim Waugh 2001-11-08 05:42:26 EST
Yes, I've seen this too.
Comment 2 Tim Waugh 2001-11-12 17:27:28 EST
Fixed in tetex-1.0.7-36.3.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.