Bug 56578 - NVidia Vanta LT card fails when cofiguring X Window server
NVidia Vanta LT card fails when cofiguring X Window server
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: Xconfigurator (Show other bugs)
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Mike A. Harris
David Lawrence
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2001-11-21 06:34 EST by Bruno Li
Modified: 2007-04-18 12:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2001-11-22 19:05:30 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Bruno Li 2001-11-21 06:34:35 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0; Q312461)

Description of problem:
NVidia Vanta LT card fails in both RH 7.2 installation ("Test Setting") 
and Xconfigurator. Fails on all modes. 
Switch back to 7.1, the card works (NVidia TNT).

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. Use RH 7.2 CD to install RH 7.2 (upgrade or fresh installation);
2. when prompt, input NVidia card's memory (8M) then press "Test Setting" 
3. The screen is turned to black for 1 second; installation does not give 
any information;

Use "Xconfigurator", it sees NVidia card and the monitor (ViewSonic E655-
2), then I choose 8M memory, then no matter which mode I select to test, 
the screen is turned black for 1 second, then it says "something wrong" 
and asks me to go back.

I switch back to RH 7.1, same card/monitor, same selection, and it works 
without any problems.

Additional info:
Comment 1 Mike A. Harris 2001-11-22 19:05:24 EST
Try configuration again, and _dont_ click on test setting, just
let configuration complete, and then run startx.  Does that work?
If not, please attach the config file, and the X server log from
your attempt.
Comment 2 Mike A. Harris 2002-02-09 11:01:05 EST
Please reopen the report if this problem is still occuring, and provide
updated information please, and i'd be glad to look into the problem.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.