Bug 56586 - Network connection lost in few mins
Summary: Network connection lost in few mins
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 56584
Alias: None
Product: Red Hat Network
Classification: Red Hat
Component: RHN/Other
Version: RHN Stable
Hardware: i686
OS: Linux
high
high
Target Milestone: ---
Assignee: Cristian Gafton
QA Contact: Jay Turner
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-11-21 13:16 UTC by Need Real Name
Modified: 2015-01-07 23:53 UTC (History)
9 users (show)

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2001-11-27 21:49:17 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Need Real Name 2001-11-21 13:16:46 UTC
Description of Problem:

When i boot the linux system everything seems to be fine even the network 
, i can able to connect to the network , telnet it and everything.After 
few minutes the network drops out.It happens constantly.I have tried with 
network restart samba restart and ifconfig up/down.But no use.All of a 
sudden i can see the network from my windows machine , if i ping it its 
coming with reply followed by request time out.It happens constantly.The 
network is not at all consistant.

Version-Release number of selected component (if applicable):
red hat linux 7.1

How Reproducible:
i can reproduce this every time

Steps to Reproduce:
1. boot the sytem ping it from someother system or even telnet it
2. wait and watch , after few mins the network drops u cant even do 
anything
3. its disappering from the network neighbourhood.

Actual Results:
   network dropping
 
Expected Results:
  i should be able to see the network

Additional Information:
  iam using Ethernet RTL 8139

Comment 1 Greg DeKoenigsberg 2001-11-27 21:49:05 UTC
Not an RHN bug.  Jay, please reassign or close.

Comment 2 Cristian Gafton 2002-04-12 04:38:22 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 56584 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.