Bug 56830 - http kickstarts seem to be ignoring %post section commands
http kickstarts seem to be ignoring %post section commands
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.2
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Brent Fox
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-11-28 10:59 EST by John Berninger
Modified: 2007-04-18 12:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-11-28 11:00:10 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
kickstart file as used by installer - %post section ignored (2.56 KB, text/plain)
2001-11-28 11:00 EST, John Berninger
no flags Details

  None (edit)
Description John Berninger 2001-11-28 10:59:10 EST
Description of Problem:
During an http kickstart, the install process seems to not execute any
commands in the %post section.  

Version-Release number of selected component (if applicable):
anaconda-7.2-7

How Reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. http server gives out kickstart file (attached)
2. install finishes
3. none of the commands in %post have been run

Actual Results:
%post not run

Expected Results:
%post commands run during install

Additional Information:
Comment 1 John Berninger 2001-11-28 11:00:04 EST
Created attachment 38924 [details]
kickstart file as used by installer - %post section ignored
Comment 2 John Berninger 2001-11-28 13:02:27 EST
User is blind and an idiot.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.