Bug 57070 - rp-pppoe removes all static routes
rp-pppoe removes all static routes
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: rp-pppoe (Show other bugs)
1.0
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
Aaron Brown
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-12-04 04:54 EST by Charles Lopes
Modified: 2007-04-18 12:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-12-04 04:54:31 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Charles Lopes 2001-12-04 04:54:27 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:0.9.6) Gecko/20011120

Description of problem:
Whenever an ADSL connection is started 

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. route add -net 224.0.0.0 netmask 240.0.0.0 dev eth0
2. if-up ppp0

	

Actual Results:  The multicast route is gone. Any other static route on
eth0 is gone as well.


Expected Results:  Static routes should remain.

Additional info: none
Comment 1 Ngo Than 2001-12-05 10:16:17 EST
Please try ftp://people.redhat.com/than/7.2/rp-pppoe-3.3-2.i386.rpm. It should
fixes this problem
Comment 2 Charles Lopes 2001-12-06 11:18:28 EST
Yes. It does fix the problem. Thanks ^_^

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.