Bug 570945 - Resource Name is not being used when creating JBoss AS5 datastores.
Resource Name is not being used when creating JBoss AS5 datastores.
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: RHQ Project
Classification: Other
Component: Plugins (Show other bugs)
1.4
All Linux
medium Severity medium (vote)
: ---
: ---
Assigned To: RHQ Project Maintainer
John Sefler
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-03-05 17:12 EST by John Sefler
Modified: 2014-05-27 19:27 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-05-27 19:27:41 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description John Sefler 2010-03-05 17:12:01 EST
Description of problem:
When creating a new child datastore resource within an inventoried JBossAS5 Server, the first required parameter is a "Resource Name".  After filling out the other required parameters including "JNDI Name" and pressing SUBMIT, the resource is created, but the display name given to it is the value you entered in "JNDI Name" and not the "Resource Name" (as I would expect).  In fact, the Resource Name does not appear to be used anywhere.

The "Resource Name" is mistakenly getting set to the "JNDI Name" value.

Version-Release number of selected component (if applicable):
JON23,231

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.