Bug 57729 - minimum RAM requirement
Summary: minimum RAM requirement
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 7.2
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Brent Fox
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-12-20 11:44 UTC by Giuseppe Raimondi
Modified: 2007-04-18 16:38 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-01-15 21:26:55 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Giuseppe Raimondi 2001-12-20 11:44:52 UTC
Description of Problem:
on the 7.2 box is stated a minimum of 32 MB is required for a text install,
but this is not enough

Version-Release number of selected component (if applicable):


How Reproducible:


Steps to Reproduce:
1. start installation
2. 
3. 

Actual Results:
Some rpms are reported to be faulty. this happens randomly, i.e. it's not
always the same rpm making problems. I used original cds.
it let's you go on with installation, but a lot of things won't work

Expected Results:
install 7.2

Additional Information:
it was on an old compaq deskpro with 32 MB ram.
I tried to install in text mode. I had something like 100-150MB swap.
My guess is the machine was just swapping too much.
I have a adaptec aic7xxx scsi controller with attached cdrom and hdd.
upgrading to 256MB installed from same cds with no problems.

Comment 1 Jeremy Katz 2002-01-02 21:52:34 UTC
We've done both installs and upgrades on systems with 32 megs; are you sure
you're not having problems reading the media (looking in /tmp/install.log from
tty2 could be handy to determine that)

Comment 2 Giuseppe Raimondi 2002-01-10 10:00:01 UTC
the machine was just not reacting anymore, so I was not able to switch console.
as long the installation was proceding I checked in all the VC, but I couldn't
find anything too strange

Comment 3 Michael Fulbright 2002-01-15 21:26:49 UTC
Please check the md5sum of the install media.

Comment 4 Brent Fox 2002-01-27 03:38:14 UTC
Closing due to inactivity.  Please reopen if you have more information.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.