Bug 57830 - kernel-modules didn't load
kernel-modules didn't load
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
1.0
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Arjan van de Ven
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-12-26 11:56 EST by Joachim Kunze
Modified: 2007-04-18 12:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-07-24 15:16:02 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Joachim Kunze 2001-12-26 11:56:01 EST
Description of Problem:

the scsi- and usb-modules didn't load during bootup even specified in
/etc/modules.conf
with a simple insmod the modules can be loaded

Version-Release number of selected component (if applicable):

kernel-2.4.16-0.13

Additional Information (modules.conf):

alias scsi_hostadapter aic7xxx
Comment 1 Joachim Kunze 2001-12-27 04:24:17 EST
sorry for this bugreport - it works pretty well when you create an initial
ramdisk with mkinitrd. Nevertheless we still should provide an initrd-file with
the kernel rpm.
Comment 2 Arjan van de Ven 2002-01-04 06:49:28 EST
we do; rpm -i of the kernel rpm makes an initrd for you
Comment 3 Matthew Miller 2004-07-24 15:16:02 EDT
(bug triage; this has worked for a long time)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.