Bug 57910 - Mozilla from rpms newer than 0.9.5 will not run
Mozilla from rpms newer than 0.9.5 will not run
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: mozilla (Show other bugs)
7.2
athlon Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Christopher Blizzard
Ben Levenson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-12-31 18:55 EST by Brad Smith
Modified: 2007-04-18 12:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-12-31 18:56:04 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Brad Smith 2001-12-31 18:55:59 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:0.9.5) Gecko/20011202

Description of problem:
I have installed both the 0.9.6 and 0.9.7 rpms from Mozilla. The install
works as expected. I can then run mozilla exactly one time as a user. If I
close mozilla and try to run it again, I get disk activity for a while and
the little mozilla icon chasing the mouse cursor in KDE, and then nothing.
If I delete .mozilla, mozilla will restart, but again only 1 time.

If I fall back to 0.9.5 mozilla will work again.



Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.start with mozilla 0.9.5 installed as rpms
2.install latest mozilla rpms
3.run mozilla as user
4.close mozilla
5.try to restart mozilla.
	

Actual Results:  mozilla will not start from icon on desktop (kde) or from
command line.

Expected Results:  mozilla should have started

Additional info:
Comment 1 Christopher Blizzard 2002-01-25 15:04:01 EST
Should be fixed in the rawhide builds.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.