Bug 580994 - Missing images in left nav
Summary: Missing images in left nav
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: RHQ Project
Classification: Other
Component: Core UI
Version: unspecified
Hardware: All
OS: Linux
low
medium vote
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Lukas Krejci
QA Contact: Corey Welton
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks: jon-sprint8-bugs jon24-naming
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2010-04-09 17:54 UTC by Corey Welton
Modified: 2010-08-12 16:58 UTC (History)
0 users

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2010-08-12 16:58:36 UTC


Attachments (Terms of Use)
screenshot (39.21 KB, image/png)
2010-04-09 17:55 UTC, Corey Welton
no flags Details

Description Corey Welton 2010-04-09 17:54:33 UTC
Description of problem:
Missing icons in left nav

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Every time.

Steps to Reproduce:
1. Login to JON
2. Navigate to any resource view
3. Look at left nav
  
Actual results:
Missing icons (see forthcoming screenshot)

Expected results:
Icons exist.

Additional info:

Comment 1 Corey Welton 2010-04-09 17:55:27 UTC
Created attachment 405601 [details]
screenshot

Comment 2 Corey Welton 2010-04-09 17:57:58 UTC
Actually, it looks like these are just supposed to be white space that for some reason contain gray borders.  This only appears to occur in Google Chrome/webkit browsers.

We can move this off the tracker if desired.

Comment 3 Charles Crouch 2010-04-13 17:04:11 UTC
I've seeing this in Chrome dev branch, Lukas is also seeing this in FF

Comment 4 Lukas Krejci 2010-04-14 09:26:22 UTC
Fixed by commit 9f1a082b9a872 in bugfixes branch.

The icons were actually missing because they were accidentally moved into the coregui in commit ffb448ebbb371ec9e03

Comment 5 Jeff Weiss 2010-04-15 15:10:30 UTC
QA Verified, build 00da6dd

Comment 6 Corey Welton 2010-08-12 16:58:36 UTC
Mass-closure of verified bugs against JON.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.