Bug 58256 - pxdvi print fails due to missing files
pxdvi print fails due to missing files
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: tetex (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Tim Waugh
David Lawrence
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-01-11 21:25 EST by John Franks
Modified: 2007-04-18 12:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2002-01-16 09:36:51 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description John Franks 2002-01-11 21:25:36 EST
Description of Problem:
After installing the upgrade tetex*-1.0.7-38.2 printing fails when invoked from
pxdvi.  Apparently the files /usr/bin/xdviprint and 
/usr/share/texmf/xdvi/xdvipaper.dvips are missing in tetex-xdvi.
If they are installed from an earlier version (1.0.7-25) then everything works.

Version-Release number of selected component (if applicable): tetex-xdvi-1.0.7-38.2

How Reproducible:

Steps to Reproduce:
1. Create dvi file and invoke pxdvi
2. Click on print button; click and hold print and select "current page" or
   "entire document." 

Actual Results:
Nothing goes to printer

Expected Results:
document printed

Additional Information:
Comment 1 John Franks 2002-01-15 10:21:00 EST
The same problem seems to exist with tetex*-1.0.7-30 which comes with the base
Red Hat 7.2 release.
Comment 2 Tim Waugh 2002-01-17 09:49:43 EST
Fixed in tetex 1.0.7-39.  Thanks for pointing it out.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.