Bug 586795 - condor_configure_store --default-group -l doesn't show group members
Summary: condor_configure_store --default-group -l doesn't show group members
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise MRG
Classification: Red Hat
Component: wallaby-utils
Version: Development
Hardware: All
OS: Linux
low
medium
Target Milestone: 1.3
: ---
Assignee: Robert Rati
QA Contact: Lubos Trilety
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2010-04-28 11:50 UTC by Martin Kudlej
Modified: 2010-10-20 11:33 UTC (History)
2 users (show)

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed:


Attachments (Terms of Use)

Description Martin Kudlej 2010-04-28 11:50:28 UTC
Version-Release number of selected component (if applicable):
condor-wallaby-tools-2.6-0.5.el5

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. add node to default group: condor_configure_store -a -n `hostname`
2. condor_configure_store   --default-group -l
  
Actual results:
Default group has no members in output of condor_configure_store   --default-group -l

Expected results:
There will be `hostname` in list of members of default group.

Comment 1 Robert Rati 2010-05-12 14:05:10 UTC
The field for member nodes has been removed for the default group since all nodes are a part of this group.

Fixed in:
condor-wallabyclient-2.7-1

Comment 2 Lubos Trilety 2010-07-07 13:58:47 UTC
Tested with (version):

Comment 3 Lubos Trilety 2010-07-07 14:01:37 UTC
Tested with (version):
condor-wallaby-tools-3.0-1

Tested on:
RHEL5 i386    - passed
RHEL5 x86_64  - passed

>>> VERIFIED


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.