Bugzilla will be upgraded to version 5.0 on a still to be determined date in the near future. The original upgrade date has been delayed.
Bug 590372 - Loud clicks on snd_hda_intel powerdowns
Loud clicks on snd_hda_intel powerdowns
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 571768
Product: Red Hat Enterprise Linux 6
Classification: Red Hat
Component: kernel (Show other bugs)
6.0
All Linux
low Severity medium
: rc
: ---
Assigned To: Jaroslav Kysela
Red Hat Kernel QE team
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-05-09 05:17 EDT by Lubomir Rintel
Modified: 2010-05-10 09:22 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2010-05-10 09:22:35 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Lubomir Rintel 2010-05-09 05:17:32 EDT
When the sound is inactive, loud clicks are heard.


00:1b.0 Audio device: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) HD Audio Controller (rev 03)
Comment 1 Lubomir Rintel 2010-05-09 05:30:25 EDT
kernel-2.6.32-19.el6.i686
Comment 3 RHEL Product and Program Management 2010-05-09 07:11:23 EDT
This request was evaluated by Red Hat Product Management for inclusion in a Red
Hat Enterprise Linux major release.  Product Management has requested further
review of this request by Red Hat Engineering, for potential inclusion in a Red
Hat Enterprise Linux Major release.  This request is not yet committed for
inclusion.
Comment 4 RHEL Product and Program Management 2010-05-09 08:29:51 EDT
This request was evaluated by Red Hat Product Management for inclusion in a Red
Hat Enterprise Linux major release.  Product Management has requested further
review of this request by Red Hat Engineering, for potential inclusion in a Red
Hat Enterprise Linux Major release.  This request is not yet committed for
inclusion.
Comment 5 Jaroslav Kysela 2010-05-10 09:16:51 EDT
Please, attach output from 'alsa-info.sh --no-upload' to this bug.
Comment 6 Jaroslav Kysela 2010-05-10 09:22:35 EDT
I am closing this bug as duplicate for bug#571768. If the problem persists for beta2, reopen this bug and attach 'alsa-info.sh --no-upload' information, please.

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 571768 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.