Bug 595751 - Upgraded Fedora 12 to Fedora 13 lost XFCE icons
Summary: Upgraded Fedora 12 to Fedora 13 lost XFCE icons
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xfce4-icon-theme   
(Show other bugs)
Version: 13
Hardware: i686
OS: Linux
low
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Kevin Fenzi
QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2010-05-25 14:26 UTC by Bogdan-Stefan Rotariu
Modified: 2010-05-27 18:34 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2010-05-27 18:34:43 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Bogdan-Stefan Rotariu 2010-05-25 14:26:31 UTC
Description of problem:

XFCE does not show any icons in Xfce Menu, or in other menu related to Xfce Menu.

Version-Release number of selected component (if applicable): xfce4-icon-theme-4.4.3-4.fc12.noarch


How reproducible:

Upgrade from Fedora 12 to Fedora 13

  
Actual results:

No icons

Expected results:

All application and menus should have an icon.

Comment 1 Kevin Fenzi 2010-05-25 18:28:16 UTC
If you create a new user and login as them do all the icons show up? Or are they still missing?

How did you do the upgrade? preupgrade? dvd media? yum?

Comment 2 Bogdan-Stefan Rotariu 2010-05-26 07:56:14 UTC
Same thing in other new created user, same thing using root.
The upgrade was done via yum, and I think it bypassed something

Comment 3 Kevin Fenzi 2010-05-26 15:23:26 UTC
Can you try doing: 

yum groupinstall xfce-desktop

and see if it pulls in any additional packages?

Comment 4 Bogdan-Stefan Rotariu 2010-05-27 06:11:52 UTC
May 26 19:04:51 Installed: pinentry-gtk-0.8.0-3.fc13.i686
May 26 19:05:04 Installed: thunar-volman-0.3.80-2.fc12.i686
May 26 19:05:05 Installed: xfce4-settings-4.6.4-3.fc13.i686
May 26 19:05:07 Installed: thunar-archive-plugin-0.2.4-7.fc12.i686
May 26 19:05:12 Installed: orage-4.6.1-2.fc13.i686
May 26 19:05:14 Installed: xfwm4-theme-nodoka-0.2-1.fc13.noarch

And now works, cheers !

Well, i think this bug can be closed and add a note on the upgrade page.

Comment 5 Kevin Fenzi 2010-05-27 18:34:43 UTC
Great. Glad it's working for you now. ;)


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.