This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2016-09-28. It is expected to last about 1 hours
Bug 596 - wrong xterm entry in fvwm2 menu
wrong xterm entry in fvwm2 menu
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: fvwm2 (Show other bugs)
5.2
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1998-12-26 06:22 EST by borgia
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1998-12-31 16:46:36 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description borgia 1998-12-26 06:22:21 EST
in /etc/X11/fvwm2/system.fvwm2rc, search for "color_xterm"
and replace with "color-xterm" (2.0.46-11)
[!!!reported for RH 5.0!!!]
Comment 1 David Lawrence 1998-12-31 16:46:59 EST
I could not find any reference to color_xterm in the
/etc/X11/fvwm2/system.fvwm2rc file. All menu entries for color xterms
are working properly.
Comment 2 borgia 1999-01-06 03:24:59 EST
Yup, goofed again: my mistake, I read my old 5.0 config file instead
of the new one from 5.2, where yes everything works fine with regards
to xterm. another "bug" closed.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.