Bug 59735 - mod_dav doesn't work when TUX is running
mod_dav doesn't work when TUX is running
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Stronghold for Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: mod_dav (Show other bugs)
4.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Joe Orton
Stronghold Engineering List
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-02-12 09:17 EST by Joe Orton
Modified: 2007-04-18 12:40 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-02-12 09:19:39 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Joe Orton 2002-02-12 09:17:59 EST
Description of Problem:
mod_dav does not work when TUX is running.

Version-Release number of selected component (if applicable):
Tested up to tux-2.2.0-1 with kernel-2.4.9-13

How Reproducible:
Every time.

Steps to Reproduce:
1. Send "OPTIONS / HTTP/1.0\r\n" to port 80
(or PROPFIND, any non-standard method)


Actual Results:
Connection is dropped, no response is sent.

Expected Results:
OPTIONS request should be passed through to user-space httpd.
Comment 1 Joe Orton 2002-02-12 09:19:33 EST
Add QA contact.
Comment 2 Joe Orton 2002-03-12 08:14:04 EST
Fixed in Pensacola kernel/tux packages.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.