Bug 59764 - Install fails when attempting ks=cdrom:/ks.cfg
Install fails when attempting ks=cdrom:/ks.cfg
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 22285
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.2
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-02-12 16:58 EST by Mark Allen
Modified: 2007-04-18 12:40 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-02-12 16:58:22 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Mark Allen 2002-02-12 16:58:16 EST
I have a working ks.cfg file -- I tested using floppy.

When I put ks.cfg file on a RH CDROM and try to use

linux ks=cdrom:/ks.cfg (for example)

The loader never drops into anaconda.  The error message in tty console 4 is
"Cannot find ext2 file system on loopdev(7,0)"

Looking at the source code for the loader, the umount command is unchecked -- if
it doesn't umount for some reason, then the loader would not be able to mount
the ext2 ramdisk in the right location. (I think this is the problem, but I
don't really have good means to test it.)
Comment 1 Jeremy Katz 2002-02-12 17:16:48 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 22285 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.