Bug 59793 - default entry in /etc/pcmcia/wireless.opts messes up the configurator
default entry in /etc/pcmcia/wireless.opts messes up the configurator
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: redhat-config-network (Show other bugs)
7.2
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Trond Eivind Glomsrxd
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-02-13 07:50 EST by Mikael Hallendal
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-05-29 16:07:03 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Mikael Hallendal 2002-02-13 07:50:58 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.0.2 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20011226

Description of problem:
Trying to add a wireless card (lucent orinoco gold) with the GUI configurator
didn't work because there was a sample entry in /etc/pcmcia/wireless.opts which
got read instead. Commenting it out made the configurator-added card work.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.install RH 7.2
2.open redhat-config-network
3.add a wireless card (probably any of the ones with a sample entry in
wireless.opts)
4.The settings doesn't take effect since the sample entry is in the way
	

Additional info:
Comment 1 Trond Eivind Glomsrxd 2002-04-04 15:35:27 EST
Can you try 0.9.21 (or later, when those happen )from
http://people.redhat.com/teg/neat/?
Comment 2 Mikael Hallendal 2002-04-11 06:18:51 EDT
Sorry I haven't had time to try this out yet. Been away for Guadec for a week,
will try to get around trying this out asap.
Comment 3 Trond Eivind Glomsrxd 2002-04-11 20:42:20 EDT
0.9.24 is the newest - available at http://people.redhat.com/teg/neat/ . Please
give it a try.
Comment 4 Mikael Hallendal 2002-05-29 16:06:56 EDT
Sorry it took so long, I just tried 0.9.30.
Restoring the default wireless.opts and it seemed to work.

Thanks

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.