Bug 59835 - konqueror and multimap
konqueror and multimap
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: kdebase (Show other bugs)
1.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: wdovlrrw
Ben Levenson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-02-13 14:21 EST by Tim Waugh
Modified: 2007-04-18 12:40 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-03-21 04:58:22 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Tim Waugh 2002-02-13 14:21:30 EST
Description of Problem:
Konqueror doesn't work with www.multimap.com any more: the navigation arrows no
longer work.

Version-Release number of selected component (if applicable):
kdebase-3.0.0-0.cvs20020211.1

How Reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Go to www.multimap.com.
2. Search for 'london'.
3. Use the navigation arrows.

Actual Results:
You stay in the same place.

Expected Results:
You move in the desired direction.

Additional Information:
This used to work in KDE 2, and it works in Mozilla.  I would diagnose it
further, but 'view source' isn't working at the moment (unresolved symbols; I
guess some packages haven't been rebuilt yet).
Comment 1 Tim Waugh 2002-03-15 13:43:51 EST
Still happens with kdebase-3.0.0-0.cvs20020314.1.
Comment 2 Bernhard Rosenkraenzer 2002-03-21 04:58:17 EST
Please try coming up with a simpler test case for this. 
Comment 3 Tim Waugh 2002-04-19 06:05:26 EDT
This seems to work in the current packages. *shrug* 
kdebase-3.0.0-12

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.