Bug 599135 - qpid-tool does not display ruby agent & clients.
qpid-tool does not display ruby agent & clients.
Status: NEW
Product: Red Hat Enterprise MRG
Classification: Red Hat
Component: qpid-qmf (Show other bugs)
beta
All All
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: messaging-bugs
MRG Quality Engineering
: Improvement
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-06-02 14:10 EDT by Timothy St. Clair
Modified: 2018-01-29 16:13 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Enhancement
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Timothy St. Clair 2010-06-02 14:10:29 EDT
Description of problem:
qpid-tool does not display wallaby agent and configd connections within qpid-tool.  This would be highly useful information for troubleshooting.  

Version-Release number of selected component (if applicable):
1.3-beta2

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce: mrg31
1. start wallaby 
2. qpid-tool
3. list
  
Actual results:
no listing of com.redhat.grid.config.Store

Expected results:
listing of com.redhat.grid.config.Store
Comment 1 Ted Ross 2010-06-03 10:50:30 EDT
The wallaby agent should appear in qpid-tool (using the 'agents' command).  The objects, however, will not appear in qpid-tool because the Ruby agent does not publish object data in an unsolicited manner.  qpid-tool only observes published object data, it does not explicitly 'get' data from agents.

I will leave this bug open because it is a valid request but will defer it beyond MRG 1.3.

-Ted

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.