Bug 60047 - xterm command not open a xterm
xterm command not open a xterm
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86 (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Mike A. Harris
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-02-19 07:51 EST by Uwe Schmelzer
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2002-02-19 09:22:14 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Uwe Schmelzer 2002-02-19 07:51:52 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; de-DE; rv:0.9.4)
Gecko/20011019 Netscape6/6.2

Description of problem:
Problem: Open a xterm of a other machine.
The other Maschine is a CAD-station HP-UX solid1 B.10.20 A 9000/780.
Login on Linux as a normal user.
First command: /usr/bin/X11/xterm -display solid1:0&
               This command open a xterm on the solid1.
Second command: /usr/bin/X11/xterm -display solid1:0&
                This command has following error.
                xterm: Error 1, errno 13: Keine Berechtigung
When a close the first xterm, then I can open a new xterm, but
no a second xterm: 

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. /usr/bin/X11/xterm -display solid1:0&
2. /usr/bin/X11/xterm -display solid1:0&

Additional info:
Comment 1 Bernhard Rosenkraenzer 2002-02-19 09:22:09 EST
This has nothing to do with X11R6-contrib (xterm is in XFree86, reassigning there). 
It looks much more like a setup problem though.
Comment 2 Mike A. Harris 2002-02-19 12:29:56 EST
xterm works both locally and remotely just fine for me.  This is
a local misconfiguration issue of some sort.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.