Bug 6005 - Intel 82559 hangs on initialization on 100BaseTX ONLY
Intel 82559 hangs on initialization on 100BaseTX ONLY
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
6.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael K. Johnson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-10-15 22:59 EDT by d.e.baker
Modified: 2008-08-01 12:22 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-08-08 09:47:34 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description d.e.baker 1999-10-15 22:59:04 EDT
Both RedHat 6.0 and 6.1 hang when initializing the ethernet
interface of intel 82559 based cards when connected to 100
Base TX ONLY.  If connected to a 10BaseT, 10/100 switch, or
disconnected, it will initialize OK.  In any case it will
still work at 100BaseTX once it is initialized.
Comment 1 Cristian Gafton 2000-01-04 17:27:59 EST
Assigned to dledford
Comment 2 Alan Cox 2000-08-08 09:47:32 EDT
A shared IRQ bug was fixed for 6.2. Reopen the bug if 6.2 still does this
Comment 3 Alan Cox 2000-08-08 09:48:02 EDT
A shared IRQ bug was fixed for 6.2. Reopen the bug if 6.2 still does this

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.