Bug 60247 - Latest .80.X is seriously b0rked
Latest .80.X is seriously b0rked
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: WindowMaker (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Phil Copeland
Ben Levenson
Depends On:
Blocks: 61901
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-02-22 14:50 EST by Mario Mikocevic
Modified: 2008-08-01 12:22 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2002-04-15 13:09:00 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Mario Mikocevic 2002-02-22 14:50:02 EST
Description of Problem:
  Well, OK, it works fine if you use just one workspace and
just one xterm/rxvt ! _BUT_
  In _ALL_ versions prior 0.80.X I had a beautiful combo of 10
workspaces (alt-1 - alt-0) and plenthora of open rxvts, something
like three to six per workspace.
  I edited WMState (when NO wmaker process was active) and
added proper `-title FINE_AND_DANDY_NAME` to each rxvt startup.
After a X startup (wmaker is default) _ALL_ workspaces would be
restored with _ALL_ rxvts with nice names on them.
  Now, that just do not work any more.

Version-Release number of selected component (if applicable):
# rpm -qa | grep Windo

How Reproducible:

Steps to Reproduce:
1. start several rxvts with -title for each one
2. save wmaker session and restart wmaker
3. *plonk*

Actual Results:
rxvts are _shuffled_ across workspaces and almost none -title
is at the proper workspace place

Expected Results:
everything fine and dandy just as in before 0.80.x

Additional Information:
available on request
Comment 1 Bill Nottingham 2002-04-02 12:47:34 EST
Does this persist with 0.80.0-7?
Comment 2 Mario Mikocevic 2002-04-15 06:47:20 EDT
Yes !
I even tried -8. The very same.

If I add `-title Blah_Blah` in rxvt line in WMState config file
funny stuff happens like rxvts on random places and _wrong_ rxvt has
title displayed ! :)
Comment 3 Bill Crawford 2002-04-15 13:08:52 EDT
Possibly related: when I first upgraded I had a few problems and had to delete
my old config files from GNUStep/Defaults because wmaker was segfaulting ... I
think they might be a few "incompatibilities" between the older and newer
versions.  It could be the new (non-libPropList) code for handling the config
Comment 4 Phil Copeland 2002-04-15 13:50:49 EDT
Humm I'll have to let this one go for this release. I've kicked this bug
upstream to the php developers


Comment 5 Phil Copeland 2002-08-12 14:51:14 EDT
Ok seems to be fixed in the current rawhide version (0.81.0)



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.