Bug 60427 - WvDial will not connect except as User 'Root'
WvDial will not connect except as User 'Root'
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: wvdial (Show other bugs)
7.2
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Harald Hoyer
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-02-27 12:32 EST by Norman Sonnichsen
Modified: 2007-04-18 12:40 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-09-21 10:29:10 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Norman Sonnichsen 2002-02-27 12:32:19 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:0.9.2.1) Gecko/20010901

Description of problem:
When I try to connect to my ISP using the WvDial program, logged on
as a normal User, I get the message:
"Cannot open /dev/ttyS0: Device or Resource busy"

When I change to User 'Root', however, I am able to connect.
Why can I not connect using WvDial as a normal User?

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Logon as a normal User
2.Open xterm
3.run "WvDial" to connect to ISP
	

Actual Results:  "Cannot open /dev/ttyS0: Device or Resource busy"

where /dev/ttyS0 is my external modem

Expected Results:  Should connect to ISP

Additional info:

I have an external 56K bps modem connected to COM1

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.