Bug 606742 - win7 VM stuck and consumes 100% cpu.
Summary: win7 VM stuck and consumes 100% cpu.
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: kvm   
(Show other bugs)
Version: 5.5
Hardware: All
OS: Linux
low
medium
Target Milestone: rc
: ---
Assignee: Gleb Natapov
QA Contact: Virtualization Bugs
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2010-06-22 11:48 UTC by Dor Laor
Modified: 2013-12-09 00:49 UTC (History)
5 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2010-06-28 07:40:11 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
kvmtrace (2.25 MB, application/x-tar)
2010-06-22 11:54 UTC, Dor Laor
no flags Details

Description Dor Laor 2010-06-22 11:48:33 UTC
Description of problem:
While barak installed vm-tools within the VM, spice session froze and the VM consumes 100% cpu
- kvm-83-164.el5_5.9

kvmtrace output will be attached in the next comment.
kvm_stat showed 390k/s exits, about 90k for ioport, 90k for irq injection, 90k for mmu_pte_write, 90k for ins_emulation.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:

Comment 1 Dor Laor 2010-06-22 11:54:17 UTC
Created attachment 425897 [details]
kvmtrace

Comment 2 Gleb Natapov 2010-06-22 12:03:11 UTC
Try without spice. Install drivers one by one and see which one cause the problem. What was the command line? Where is the process?


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.