Bug 608124 - Can't create a new node in Conga (luci) with firefox
Summary: Can't create a new node in Conga (luci) with firefox
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: conga (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 5.5
Hardware: x86_64 Linux
low
medium
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Ryan McCabe
QA Contact: Brian Brock
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2010-06-25 18:54 UTC by Helder
Modified: 2011-03-04 17:02 UTC (History)
5 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2011-03-04 17:02:10 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Helder 2010-06-25 18:54:16 UTC
Description of problem:

When pressing button 'Submit' in luci (RHEL Cluster Suite) using Firefox, nothing happens.

Version-Release number of selected component (if applicable):

luci-0.12.2-12.el5

How reproducible:

Easy to reproduce.

Steps to Reproduce:
1. Open Mozilla Firefox
2. Enter luci
3. Click 'Cluster'
4. Click 'Create a new cluster'
5. Enter all the information needed.
6. Click 'Submit'
  
Actual results:

Nothing happens.

Expected results:

New cluster is created.

Additional info:

Those steps work with Microsoft Internet Explorer.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.