Bug 6116 - IP Aliases not working
IP Aliases not working
Status: CLOSED NEXTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: netcfg (Show other bugs)
6.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael K. Johnson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-10-20 00:16 EDT by jim
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-10-20 00:43:33 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description jim 1999-10-20 00:16:12 EDT
When upgrading from RH 6.0 to RH 6.1 ...
The next thing I noticed was that my "IP Aliases for Virtual
Host" no longer worked.  It turns out the scripts are broken
and can't handle ranges of IP addresses (i.e.
208.34.16.194-222).  There amy also be other problems with
it, I don't know.  My fix for this may not have been the
best, but I was running out of time.  Anyway, my fix was to:

1) Save the contents of the /etc/sysconfig/network-scripts
directory (actually I just renamed it to
/etc/sysconfig/network-scripts.RH61).

2)Extract the contents of the /etc/sysconfig/network-scripts
directory from my last backup.

3) Copy the network-functions file from the new RH61
distribution into the newly extracted directory.

4) Issue the following command.
/etc/rc.d/init/network restart
Comment 1 Bill Nottingham 1999-10-20 00:43:59 EDT
Grab the latest initscripts from Raw Hide; this should solve the problem.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.