Bug 61165 - koffice rpm missing on server installation
Summary: koffice rpm missing on server installation
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: koffice   
(Show other bugs)
Version: 7.3
Hardware: alpha Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Beth Uptagrafft
QA Contact: Beth Uptagrafft
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-03-14 17:09 UTC by Christopher Holmes
Modified: 2007-04-18 16:40 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-03-15 22:28:38 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Christopher Holmes 2002-03-14 17:09:55 UTC
Description of Problem:

koffice rpm missing on server installation

Version-Release number of selected component (if applicable):

koffice-1.1-5

How Reproducible:
Always

Steps to Reproduce:

1. Install RedHat7.2beta2 as server on alpha, selecting all packages
2. log in using KDE Window manager
3. click start, notice no office apps selection
4. in a terminal, run 'rpm -qa | grep koffice'

Actual Results:

No office apps on start menu (KWord, KSpread, etc.)
'rpm -qa | grep koffice' yields nothing

Expected Results:

office apps on start menu (KWord, KSpread, etc.)
#rpm -qa | grep koffice
koffice-1.1-5

Additional Information:
	Expected results achieved on intel server install

Comment 1 Beth Uptagrafft 2002-04-03 21:52:06 UTC
This will be fixed in the next release.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.